Épületautomatizálás

Az épületautomatizálás szerteágazó villamosipari szakterület. Mindent ide értünk ami egy épülettel kapcsolatos, kezdve a gépészeti berendezések villamos betáplálásától egészen a mobiltelefonon keresztül történő kezelésig. Az épületvillamosság hosszú utat járt be történelme során, de általánosságban elmondható, hogy az utóbbi évtizedekben - mint sok más informatikai terület - rohamos fejlődésnek indult. Felismerve ezt a tényt a gyártók elkezdtek törekedni a fejlődés által nyíló piacok meghódítására, ennek eredményeképpen mára számos kiváló épületautomatizálási megoldás érhető el, megfizethető áron. A piacot elárasztó rengeteg termék és a közöttük való kiigazodás vágya szülte a szabványosság igényét, aminek következtében mára számos épületautomatizálási szabvány és ajánlás látott napvilágot, melyek mindegyike törekszik a nemzetközi szinten is egységes szabályrendszer megalkotására. A XXII. századdal megérkeztek a vezeték-nélküli megoldások is, amik tovább erősítették a szabványosság szükségességét. A mai modern épületautomatizálásban a buszrendszerek és az egymással önállóan kommunikáló eszközök uralják a terepet, ami lehetővé teszi korábban elképzelhetetlennek hitt funkciók megvalósítását.

Cégünk fennállásának elmúlt 5 éve alatt az épületautomatizálás szakértőjévé váltunk, állítjuk ezt számtalan sikeres, azonos szakági projektnek köszönhetően. Épületautomatizálási tevékenységünk széles területet fed le, mind a magán, mind a vállalati, mind az állami szektorban végzünk tervezési, kivitelezési és minőségbiztosítási feladatokat.

Épületautomatizálási tevékenységünkkel kapcsolatos részletes információkért kérjük tekintse meg alábbi szakterületi ismertetőinket: