Rólunk

Cégünk 2015-ben alakult egyéni vállalkozók társulásából, több mint 10 évnyi szoftverfejlesztési, informatikai és automatizálási tapasztalatot egyesítve az újdonsült vállalkozásban.

A vállalkozás létrehozását megelőző tevékenységek között – összhangban a Kft. jelenlegi tevékenységével - kiemelt szerepet kaptak az automatizálási, szoftverfejlesztési, tervezési, üzemeltetési és karbantartási munkák, valamint az ezekhez szorosan kapcsolódó minőségbiztosítási folyamatok.

A Kft. létrehozásával célunk a korábbi tevékenység magasabb szintre emelése és kibővítése további oldalágak mentén. Szolgáltatásaink köre kettős, egyrészt foglalkozunk tervezési, elemzési, ellenőrzési feladatokkal, másrészt vállaljuk termékek és szolgáltatások teljes körű kialakítását, az ötlettől, a megvalósításon keresztül, egészen az utógondozási folyamatok menedzseléséig.

Az automatizálási és szoftverfejlesztési tevékenységünk – mint általában minden szakterületi tevékenység – hosszú, de dinamikus utat járt be, mire elérte jelenlegi formáját. Jelenleg a legfrissebb technológiákat alkalmazva végezzük a minden igényt kielégítő automatizálási és szoftverfejlesztési tevékenységünket. A vállalkozás megalapítása óta eltelt időben több saját készítésű informatikai megoldást terveztünk és fejlesztettünk, melyekkel kapcsolatban várakozáson felüli megrendelőink és a szakma elégedettsége. Valljuk, hogy a fejlődés sohasem állhat meg, így technológiai hátterünket folyamatosan bővítjük, valamint frissítjük tudásunkat a változások mentén. Ügyfeleink elégedettségét a legújabb fejlesztési eszközök biztonsági és megbízhatósági funkcióinak alkalmazásával vívjuk ki.

Munkatársaink elhivatottak a minőséggel és profizmussal szemben, törekszünk arra, hogy az elvégzett munka a megrendelő igényein felül, a saját hozzáadott értékeinket is tükrözze. Ezzel összhangban minden esetben szem előtt tartjuk az ügyfelek kéréseit, igényeit, célunk ezek tökéletes formátumú kielégítése, de örömmel fogadjuk, ha a partnerek megtisztelnek bennünket a véleményünk és ötleteink befogadásával. A munkatársainkat a nagyfokú szakértelem és a magas képzettség jellemezi, amihez a hatékony ügyfélkapcsolathoz szükséges alázat társul.

Bízunk benne, hogy magas színvonalú munkánk, szakmai tapasztalatunk és megrendelőink elégedettsége kapcsán hamarosan Önt is ügyfelünkként köszönthetjük.

Busa Balázs

Üdvözlettel:

Busa Balázs

Ügyvezető (CEO)