Szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverek készítése

Egyedi szoftverfejlesztési tevékenységünk felöleli az alkalmazásfejlesztést az asztali applikációktól kezdve, a mobilalkalmazásokon keresztül, egészen a webes megoldásokig. Vállajuk szoftverek fejlesztését az egyszerűtől a komplex, összetett szoftver rendszerekig. Szoftvereink portfólióját az alábbi felsorolás tartalmazza, a teljesség igénye nélkül:

  • Automatizálási és folyamatirányítási szoftverek
  • Adatgyűjtő és adatkezelő szoftverek
  • Kommunikációs szoftverek
  • Kapacitásmérő szoftverek
  • Üzleti folyamatkezelő szoftverek
  • Nyilvántartó és katalógus szoftverek

Asztali alkalmazások fejlesztése

Az elmúlt években az otthoni informatika területén a mobil, felhő alapú alkalmazások kerültek előtérbe, azonban az irodai alkalmazások esetében még mindig az asztali szoftverek vannak előnyben, amelyek nem ritkán off-line adatkezeléssel, önálló munkaállomásokon végzik a tevékenységüket. Vállalkozásunk komoly tapasztalatra tett szert az önálló alkalmazások, valamint a vastag kliens alkalmazások fejlesztésében. A legmodernebb és legbiztonságosabb technológiákat alkalmazva. vállaljuk stand-alone alkalmazások és összetett szoftverrendszerek fejlesztését is.

Mobil applikáció fejlesztés (Android, iOS)

Rohanó világunkban nem elegendő, hogy alkalmazásaink csak irodánkban vagy otthonunkban álljanak rendelkezésünkre, elvárás, hogy a nap bármely pillanatban, bárhol elérhessük az általuk nyújtott szolgáltatásokat. Ennek megfelelően önálló vagy szoftverrendszer részét képező mobil szoftverek fejlesztését nyújtjuk, a leggyakrabban használt mobil alkalmazásplatformok felhasználásával (Android, iOS).

Webes alkalmazás fejlesztés

A vékony kliens technológiák ötvözik az asztali alkalmazások színes kezelési tulajdonságait, a mobil alkalmazások hordozhatósági tulajdonságaival, ezzel nagy rugalmasságot biztosítva. A web alapú alkalmazások általában egy összetett rendszer részét képezik, amely általában több típusú szoftverből épül fel. A webes alkalmazások esetében kiemelten fontos szempont a biztonság, így ezen fejlesztések esetén nagy figyelmet fordítunk a biztonsági funkciókra, a megfelelő ellenőrzési eljárások implementálására, a hitelesítésre és az adatok védelmére.

Weblap és design

Minden vállalkozásnak szüksége van weblapra. Ez ma tény. Aki nem rendelkezik weblappal, az gyakorlatilag a modern világ marketing lehetőségeinek egyik legfontosabb eszközét hagyja figyelmen kívül. Azonban a saját site önmagában nem hozza meg a várt eredményt. Ha az oldal nem az aktuális design trendek szerint készül, akkor könnyen keltheti a profizmus hiányának benyomását, amely a lehetséges vevőket átterelheti a konkurenciához. Annak érdekében, hogy ez megrendelőinkkel ne fordulhasson elő, mi nagy hangsúlyt helyezünk - a weboldal funkcionális tulajdonságain felül - a kivételesen esztétikus és ergonomikus portálok létrehozására.