Kivitelezés

Összeszerelés

Kivitelezési szolgáltatunk keretében vállaljuk informatikai és automatizálási rendszerek komponenseinek beszerzését és összeszerelését.

Az összeszerelés az alábbi tevékenységeket foglalja magában:

  • Komponensek beszerzése
  • Komponensek címzése
  • Komponensek paraméterezése
  • Komponensek közötti kapcsolat kialakítása
  • Komponensek betáplálásának biztosítása
  • Szoftverek telepítése
  • Biztonsági funkciók élesítése
  • Komponensek regisztrálása

Szekrényépítés

Vállaljuk villamos kapcsolószekrények beszerzését és kivitelezését saját vagy hozott gyártmányterv alapján.

A szekrényépítési folyamat első lépéseként előkészítjük a szerelőlemezt a megfelelő rögzítéshez, felszereljük a kábelcsatornákat és a profilsíneket. Ezt követően telepítjük az összeszerelési lépés során felkonfigurált eszközöket és az egyéb szekrénykomponenseket, valamint kialakítjuk az előlapi kezelő és kijelző berendezéseket. A tervek alapján elvégezzük a komponensek közötti vezetékezést. A szekrényépítés végső lépéseként a szekrénybe be- és kilépő kábeleknek sorkapocscsatlakozást biztosítunk.

Szekrényépítési tevékenységünket a kiviteli- és/vagy gyártmányterv előírásai alapján végezzük, de figyelünk a hazai és nemzetközi szabványokban és törvényekben foglaltak betartására. Amennyiben ezektől eltérést találunk a tervekben, akkor egyeztetünk a tervezővel.

Programozás

A kivitelezési munka részeként elvégezzük az összes programozási feladatot. Szoftverfejlesztési palettánk széles mezsgyét ölel át, amit részletesen ismertetünk a szoftverfejlesztés oldalon. A kivitelezéshez kapcsolódóan vállalunk programozási feladatokat az egyszerű logikai vezérlők, mikrokontrollerek programozásától kezdve, a PLC-k logikai alkalmazásán keresztül, egészen a magasszintű szoftverek elkészítéséig.

Többszintű programozási szolgáltatásunk révén lehetőség nyílik a különböző fizikai és/vagy logikai rendszerkomponensek hatékony összehangolására, valamint a bennük rejlő lehetőségek maximális kiaknázására.

Büszkék vagyunk rá, hogy a széleskörű programozási ismereteink és tapasztalataink okán szinte nincsen olyan szoftveresen kezelhető probléma, amit ne tudnánk megoldani.